Podgorica

Postavljeno devet stubova i 11 LED svjetiljki

Podgorica: Nova javna rasvjeta u Ulici Miloša Obilića i na Bulevaru Serdara Jola Piletića

Ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge d.o.o. završile su radove na izgradnji javne rasvjete na novoj parkovskoj površini i parkingu u Ulici Miloša Obilića. 

Podgorica: Nova javna rasvjeta u Ulici Miloša Obilića i na Bulevaru Serdara Jola Piletića Foto: Komunalne usluge
Portal AnalitikaIzvor

„Na pomenutoj lokaciji postavljeno je 9 stubova javne rasvjete i 11 savremenih LED svjetiljki. Takođe, u sklopu radova postavljen je i video nadzor igrališta i sportskog poligona, radi boljeg nadzora i očuvanja komunalne infrastructure“, saopštili su iz Komunalnih usluga.

Osim toga, završeni su i radovi na rekonstrukciji javne rasvjete na Bulevaru serdara Jola Piletića, gdje je zamijenjeno 8 kandelaberskih stubova javne rasvjete koji su bili u lošem stanju, a novim su zamijenjene i stare parkovske svjetiljke u neposrednoj blizini. 

Komunalne usluge će i u narednom periodu nastaviti da posvećeno rade na poboljšanju kvaliteta javne rasvjete u svim djelovima grada kao i na značajnom smanjenu potrošnje električne energije.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.