Muzika

Organizatori obećavaju ludu zabavu

Počinje Festival kulture Zabjelo: Prvo veče u znaku Kanda, Kodže i Nebojše, Zabranjenog pušenja i Ide Prester

Drugo izdanje Festivala kulture Zabjelo počinje danas u 18:30 sati. 

Počinje Festival kulture Zabjelo: Prvo veče u znaku Kanda, Kodže i Nebojše, Zabranjenog pušenja i Ide Prester Foto: FKZ
Portal AnalitikaIzvor

Na stadion „Nikola Šćepović“ u Podgorici stiže dugo iščekivano veliko finale Mjeseca rokenrola koje će obilježiti fantastični nastupi nekih od najznačajnijih regionalnih imena alternativne scene, dobra energija i humani doprinos svih učesnika i posjetioca. 

„Zonjov muzički izbor kreće već od 18:45 sati i donosi lagano zagrijavanje za dobitnu kombinaciju koju čine nastup Kanda, Kodže i Nebojše i zalazak sunca na stadionu! Zabranjeno pušenje izlazi na binu u 21 i 30 sati, a energična Ida Prester & Lollobrigida će zapaliti masu u 23 i 15 sati. Za razliku od većine festivala, Festival kulture Zabjelo domaće bendove tretira kao regionalne jer zaslužuju pravu priliku na velikoj sceni, pa je tako podgorički bendNeonoendobio slot u 00:45 sati, dok će završnica prve festivalske večeri početi u 2 sata nastupom miljenika crnogorske publike i povratnika festivala – mostarskog sastavaZoster“, kazali su iz organizacije Festivala. 

U saradnji sa CKB-om svim posjetiocima je omogućenakupovina tokena na festivalu putem platnih kartica, a svim vlasnicima CKB Visa karticecash back od 20%prilikom kupovine ulaznica za festival na ulazu.

Drugo izdanje Festivala kulture Zabjelo pored bogatog muzičkog programa donosi i priliku svim posjetiocima da daju svoj humani doprinos. Naime, dio prihoda od svake prodate ulaznice Festival kulture Zabjelo će donirati Fondaciji „Ognjen Rakočević“ koja ćeuplaćenim novcem kupiti i donirati instrumente koji su potrebni Stomatološkoj Poliklinici u Podgorici za rad sa djecom sa smetnjama u razvoju, dok ćedio prihoda od svake prodate ulaznice ići domaćinu festivala,Fudbalskom klubu Zabjelokoji ove godine slavi 60 godina postojanja.

Na ulazu na stadion ćebiti dostupne samo jednodnevne ulaznice po cijeni od 15€, sa posebnim pogodnostima za korisnike CKB Visa kartice i EYCA studentske kartice.

Zahvaljujući zajedničkoj akciji CKB-a i Festivala kulture Zabjelo, svi koji kupe svoje ulaznice na dane festivala CKB Visa karticom dobiće cash back u iznosu od 20%. Korisnici EYCA kartice na ulazu na festival mogu da kupe ulaznicu po promotivnoj cijeni od 12€.

Kupljene ulaznice se na ulazu mijenjaju za festivalsku narukvicu.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.