Turizam

Plaže u Portonovom jedne su od najljepših u Crnoj Gori, jedna se našla i na Forbesovoj listi najljepših plaža u Evropi

Plaže u Portonovom jedne su od najljepših u Crnoj Gori, jedna se našla i na Forbesovoj listi najljepših plaža u Evropi Foto: Portonovi
Portal AnalitikaIzvor

Crna Gora iako geografski mala država, može se pohvaliti nekim od najljepših plaža na obali Jadrana. Ako planirate da ovdje provedete ljetnji odmor, bilo da tražite luksuz, avanturu ili mir, plaže u Portonovom vas neće razočarati.

Portonovi Beach Club

Na ovoj plaži ćete naći kombinaciju prirodne ljepote i modernog luksuza. Prelijepi pijesak, svjetlucava voda i premium pogodnosti koje donosi Rockfish restoran i barovi koji su dio Portonovi Beach Club-a učiniće vaš dan na plaži savršenim. Rockfish je upravo tokom ljeta omiljena lokacija mnogih gostiju koji uživaju u specijalitetima šefa kuhinje koji na tanjirima vješto spaja ukuse Mediterana i Azije.

One&Only Portonovi

Smještena u luksuznom One&Only Portonovi rizortu, ova ekskluzivna i po pijesku jedinstvena plaža, nudi premium iskustvo sa vrhunskim pogodnostima, kao što se može i očekivati od rizorta svjetske klase. Čisti pijesak i pažljivo osoblje čine ovu plažu savršenim izborom za sve one koji traže luksuzan i opuštajući dan na plaži.

One&Only Portonovi plaža našla se i na Forbesovoj listi najljepših plaža u Evropi.

Portal Analitika