Abiznis

Plantaže donirale alkohol zdravstvenim ustanovama

Kompanija „13.Jul-Plantaže“, u skladu sa politikom društvene odgovornosti, donirala je u prvoj tranši 20.000 litara alkohola, crnogorskim zdravstvenim ustanovama.

Plantaže donirale alkohol zdravstvenim ustanovama Foto: Plantaže 13.jul
Izvor

U ovom složenom trenutku za Crnu Goru, Plantaže, na ovaj način, pružaju punu podršku zdravstvenom sistemu Crne Gore u borbi protiv virusa COVID 19.

Alkohol kao sredstvo za dezinfekciju koji Plantaže doniraju biće podijeljen crnogorskim bolnicama i apotekama, kroz zdravstveni sistem Crne Gore. Pomoć zdravstvenim ustanovama je prioritet u ovom trenutku i stoga se nadamo da će ova donacija biti od pomoći onima koji će u predstojećim danima podnijeti najveći i najteži teret odgovornosti. Kompanija „13. Jul-Plantaže“ će shodno potrebama obezbijediti dodatne količine alkohola i dati puni doprinos u borbi protiv ove pošasti.

Donacija se realizuje u saradnji sa Montefarmom i Nacionalnim koordinacionim tijelom za borbu protiv zaraznih bolesti.

I ovim putem, Plantaže apeluju na sve građane u Crnoj Gori da se odgovorno odnose prema aktuelnoj situaciji i poštuju privremene mjere i preporuke za zaštitu građana koje su na snazi, kako bi posljedice svjetske pandemije virusa COVID 19 sveli na najmanju moguću mjeru u Crnoj Gori.

Portal Analitika