Crna hronika

Saobraćajna nezgoda na mostu Milenijum

PG: Motociklista lakše povrijeđen, vozač „citroena“ pobjegao

Miljan Zorić iz Podgorice lakše je povrijeđen prilikom pada sa motora kada je večeras na raskrsnici kod mosta Milenijum naglo zakočio kako bi izbjegao sudar sa automobilom koji je iznenada prešao u njegovu kolovoznu traku.

PG: Motociklista lakše povrijeđen, vozač „citroena“ pobjegao Foto: Foto: Pobjeda
PobjedaIzvor

Prema riječima očevidaca, vozač automobila ,,citroena“ C3 koji je izazvao saobraćajnu nezgodu pobjegao je sa mjesta događaja.

Do nezgode je došlo oko 18.50 časova dok se Zorić na motoru ,,kavasaki versus“ podgoričkih tabli (PG BM 69) iz Maslina kretao Bulevarom Ivana Crnojevića prema Pravnom fakultetu.

Pošto je prošao raskrsnicu sa semaforima prije početka mosta Milenijum, ispred njega iz suprotne trake uletio manji automobil.

-Svirao sam i blicao, ali vozač automobila koji je išao na mene iz suprotne trake nije reagovao na moja upozorenja. Bio sam primoran da zakočim zbog čega sam sa motorom pao na tlo i klizao narednih 50 metara. Uspio sam da izbjegnem sudar i vjerovatno mnogo ozbiljnije povrede – kazao je Zorić za Pobjedu.

Zorić je od klizanja po cesti zadobio nekoliko ogrebotina na rukama i nogama.

Vozač automobila, se prema riječima očevidaca nije zaustavljao ni kada je motorista pao na cestu već je pobjegao preko mosta prema dijelu grada preko Morače.

Na mjesto događaja ubrzo je došla i policijska patrola koja je izjave od povrijeđenog Zorića i očevidaca događaja.

Portal Analitika