Crna hronika

Pet osoba uhapšeno u Podgorici: Krali bicikla, alkohol, novac…

Podgorička policija je uhapsila pet osoba i uz krivičnu prijavu ih priveli nadležnim tužiocima zbog sumnje da su izvršili krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

Pet osoba uhapšeno u Podgorici: Krali bicikla, alkohol, novac… Foto: Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

Osim toga, podgorička policija je zbog ovih krivičnih djela podnijela i krivične prijave u redovnom postupku protiv tri osobe.

Uhapšen je A.Lj. (21) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa na štetu jednog fizičkog lica iz Podgorice kome je iz vikendice otuđio veću količinu alkoholnog pića i drugih predmeta.

U Podgorici su uhapšeni i državljani Kraljevine Maroko T.L. (29) i Y.O. (29) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krađa, dok je protiv njih u redovnom postupku podnijeta i krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Podgorička policija je zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krađa uhapsila maloljetne M.M. (16) i F.C. (15) i oni su privedeni nadležnom tužiocu za maloljetnike.

“Sumnja se da su ova dva maloljetna lica otuđili novac iz jedne knjižare u Podgorici”, navode iz policije.

U redovnom postupku podnijeta je krivična prijava protiv A.A. (17) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa -ukrao mobilni telefon i novac.

Krivično će odgovarati i V.G. (35) za kojeg se sumnja da je izvršio krivično djelo krađa koje je izvršio na način što je iz ulaza zgrade otuđio bicikl.

Osumnjičena za krađu u pokušaju u Podgorici na štetu jednog hipermarketa je B.J. (61).

Portal Analitika