Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Pavićević: Đurović i njegova družina više nikakvog kredibiliteta nemaju da govore o akcijama zapljene cigareta

Pavićević: Đurović i njegova družina više nikakvog kredibiliteta nemaju da govore o akcijama zapljene cigareta

Goranu Đuroviću bi mnogo “relaksiranije” bilo da se nikad nije uključivao u politiku. Ili makar u posljednju od desetak stranaka u kojima je bio tokom (ne)zavidne političke karijere, koju ćemo pamtiti po tome što je 15 minuta pred objelodanjenje funkcija saznao da je ostao bez ministarskog mjesta - kazao je Aleksandar Pavićević, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore

Pavićević: Đurović i njegova družina više nikakvog kredibiliteta nemaju da govore o akcijama zapljene cigareta Foto: DPS
Portal AnalitikaIzvor

''Nije samo jasno šta to ćera Đurovića da bude jedan od posljednjih “mohikanaca” brata Abaza, koji i dalje papagajski ponavlja besmislice, očajnički se trudeći da "ne vidi" što svako vidi ko su perjanice šverca u državi.

Komično stoga izgleda matematika kada Đurović sabira "pakete zaplijenjenih cigareta" - jer nemaju oni više nikakvog kredibiliteta da govore o toj temi, počev od brata Abaza sve do Miloševića'', kazao je Pavićević.

Kako dodaje, Đuroviću ''dobronamjerno savjetuje da se ugleda na jučerašnje ponašanje svog Napoleona''.

''Koje škole i bolnice pominjete? One koje su nestale iz rebalansa budžeta? Ili onu školu koju je poklonila firma koju danas njegova “replika Napoleona” proziva gdje stigne, a čiju je gradnju opstruirala vlast u kojoj je bila i URA, a brat Dritan bez trunke stida htio zvanično da otvori i knjiži kao uspjeh njegove Vlade.

Đuroviću dobronamjerno savjetujemo da se ugleda na jučerašnje ponašanje svog “Napoleona” i da ubuduće u tišini sačeka 23.oktobar kada će u Crnoj Gori proći retrogradni Merkur koji traje od 30.avgusta'', zaključuje Pavićević.


Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.