Show biz

FOTO

Paris Hilton objavila prve fotografije kćerke: Od "očiju javnosti" je skrivala mjesecima

Paris Hilton je objavila je prve fotografije svoje kćerke London. 

Paris Hilton objavila prve fotografije kćerke: Od "očiju javnosti" je skrivala mjesecima Foto: Press Agency/NurPhoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Portal AnalitikaIzvor

Paris Hilton je u novembru prošle godine dobila kćerku uz pomoć surogat majke. Šest meseci kasnije, ona je objavila slike svoje nasljednice. 

„Predstavljam vam London Merilin Hilton Reum. Sanjala sam o tome da imam kćerku London otkad znam za sebe. Prezahvalna sam što je ovdje. Cijenim svaki momenat sa njom. Zajedno sa Feniksom, moje bebe su mi pokazale ljubav za koju nisam znala da postoji dok nisam postala njihova majka“, napisala je Paris Hilton. 

Paris Hilton je srećno udata za 43-godišnjeg milionera Kartera Reumu, sa kojim ima sina Feniksa i kćerku London. Paris i njen muž Karter sina Finiksa dobili su 2022.

"Moj nevjerovatan put kroz majčinstvo inspiracija je za pjesmu, veoma intimnu, nastalu sa mojom prijateljicom Siom, koja se zove ‘Fame won’t love you’. Pjesma je podsjećanje na specijalnu povezanost koju osjećam sa mojom djecom, mužem i porodicom što je najvažnije na svijetu. To je himna koja će vas inspirisati da držite one najvažnije odnose još bliže vašim srcima", napisala je Paris Hilton. 

Portal Analitika