Politika

Pajović: O mogućim koalicijama nakon izbora

Izvor

Samostalan nastup podržali su i Politički savjet kao i Predsjedništvo te partije. Predsjednik stranke Darko Pajović kaže za  radio Antena M da na izbore idu samouvjereno, očekujući dobar izborni rezultat:

«Mi imamo svakodnevno prognoze i izvještaje rada sa terena, međutim, ono što je važno za Pozitivnu Crnu Goru kao novi politički subjekt, jeste da nastavimo ozbiljan i temeljan rad, i da u susret prvim izborima budemo aposlutno spremni. Mi očekujemo dobar izborni rezultat na bazi raznoraznih procjena, ne mislim samo na istraživanje javnog mnjenja već i na mnoge druge stvari i potrudićemo se da dopremo do svakog birača, približimo mu naš program, naše stavove.»

Upitan da li su koalicije moguće nakon izbora - Pajović odgovara:

«Mi imamo vrlo jasne političke principe, i više puta smo do sada istakli da sadašnje politike, bilo da se radi o vlasti ili o opoziciji nijesu na političkim principima Pozitivne Crne Gore. O takvim hipotetičkim pitanjima, ja bih odgovore ostavio nakon 14. oktobra da vidimo kako će se ko pozicionirati na političkoj sceni i kakvi će rezultati izbora biti.»

Podsjetimo da je Pozitivna Crna Gora osnovana 25. maja ove godine.

Portal Analitika