Marketing

Crvena Addiko nedjelja

Ove sedmice do 20% niža kamatna stopa

Zbog velikog interesovanja klijenata,od ponedeljka 15. februara do petka 20. februarau svim Addiko poslovnicama organizovana je nova “Red Week” akcija. Postojeći i novi klijenti koji se odluče da apliciraju za keš kredit imaju jedinstvenu priliku da isti dobiju uz čak do20% nižu kamatnu stopu,i jošdodatnih 5%zaon-line kreditne zahtjeve.

Ove sedmice do 20% niža kamatna stopa Foto: Addiko
Portal AnalitikaIzvor

Ova atraktivna ponuda odnosi se na gotovinske kredite koji zadovoljavaju uslove akcije‚ i zahtjeve podnesene isključivo tokom trajanja ponude. Klijenti imaju mogućnost online apliciranja preko web site-a Addiko banke,putem kojeg pored već snižene kamatne stope za vrijeme trajanja akcije ostvaruju pravo i na benefit od 5%. 

Uz navedene povoljnosti za dobijanje dodatnih novčanih sredstava, Addiko banka je svojim klijentima prva u Crnoj Gori omogućila podizanje kredita putem mobilnog telefona, bez odlaska u banku ibez troškova obrade. mKredit pruža mogućnost da klijenti putem mobilne aplikacije za svega nekoliko minuta dobiju novac na svoj račun, koristeći sve pogodnosti koje su u ponudi tokom trajanja “Red Week” akcije. Podnošenje zahtjeva za mKredit moguće je bez dokumentacije, a ukoliko klijenti ispunjavaju sve potrebne uslove automatska odluka i isplata sredstava se realizuju odmah.

“Addiko banka nastavlja svoju strategiju pružanja jednostavnog i direktnog bankarstva, i u skladu sa tim omogućavamo našim klijentima brzo i lako obavljanje bankarskih poslova. Ovo je još jedna u nizu akcija kojom se trudimo da izađemo u susret našim postojećim i budućim klijentima, kako bi zadovoljili njihove potrebe i navike u ovim izazovnim vremenima.” - istakao je Veselin Radulović, direktor Sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju.

Portal Analitika