Crna hronika

Osuđen na 15 dana robije zbog psovanja i prijetnji supruzi

Sud za prekršaje u Budvi okrivljenom Đ.N. (38) iz Herceg Novog, izrekao je zatvorsku kazna u trajanju od 15 dana, zbog vrijeđanja supruge, nakon čega joj je uputio riječi prijetnje, što je oštećena prijavila UP CB Herceg Novi.

Osuđen na 15 dana robije zbog psovanja i prijetnji supruzi Foto: Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

Kako je navedeno iz Suda za prekršaje Budva, okrivljeni je je dana 22.06.2021.godine u popodnevnim časovima u telefonskom razgovoru svoju suprugu vrijeđao, a zatim joj i uputio riječi prijetnje što je oštećena prijavila UP CB Herceg Novi. Nakon što se dežurni tužilac u ODT Herceg Novi, izjasnio da u radnjama okrivljenog nema elemenata krivičnog djela, za koje se goni po službenoj dužnosti, okrivljeni je od strane službenika UP CB Herceg Novi lišen slobode i dana 23.06.2021.godine u jutarnjim časovima priveden u Sud za prekršaje u Budvi Odjeljenje u Herceg Novom, kako bi mu se sudilo u hitnom postupku.

“Nakon što je pred sudom priznao odgovornost za izvršeni prekršaj, dežurni sudija Andrija Vojvodić mu je za počinjeni prekšaj izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, a okrivljenom su izrečene i zaštitne mjere zabrana uznemiravaja i uhođenja oštećene u trajanju od 6 mjeseci, kao i zaštitna mjera zabrana približavanja oštećenoj u trajanju od 3 mjeseca. Okrivljeni, oštećena i ovlašćeni predstavnik uprave policije, su se odrekli prava na žalbu, te je rješenje postalo pravosnažno danom izricanja”, navode iz Suda.

Portal Analitika