Regioni

Opština Kotor: Raspisan konkurs za izradu 25 sajtova za privrednike

Iz Opštine Kotor danas su saopštili kako su raspisali konkurs za izradu 25 sajtova za privrednike, sa ciljem da doprinesu razvoju njihovog poslovanja.

Opština Kotor: Raspisan konkurs za izradu 25 sajtova za privrednike Foto: Pixabay
Portal AnalitikaIzvor

„Projekat obezbjeđuje besplatnu izradu web sajta, kao i hosting, za 25 privrednih subjekata na teritoriji opštine Kotor, u trajanju od godinu dana. Agencija za digitalne i e-commerce usluge „Laganoo“ će kroz ovu donaciju vrijednu 25.000 eura, a u saradnji sa Opštinom Kotor ponuditi svoje iskustvo i resurse za kreiranje internet trgovina, svim zainteresovanim privrednicima.Svih 25 privrednih subjekatakoji zadovolje uslove mogu birati između prezentacionog web sajta ili online prodavnice“, navedeno je u njihovom saopštenju.

Preduzeća koja zadovolje uslove, moći će da biraju između prezentacionog sajta ili online prodavnice.

„Nakon izrade web sajta ili web prodavnice, obezbijeđena je obuka za ažuriranje web sajta i dodavanje novih proizvoda.Vrsta biznisa, tip usluge ili proizvoda nijesu ograničeni“, saopštili su iz Opštine Kotor. 

Privredni subjekti prijave mogu podnositi od petog do 30. jula, i to na linku https://laganoo.me/25besplatnihwebsajtova-kotor.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.