Regioni

Opština Bar postavila nove parkinge za bicikla: Cilj popularizovati biciklizam kao poželjan vid prevoza

Opština Bar postavila je pet parking mjesta za bicikle na više lokacija u tom gradu kao dio aktivnosti vezanih za obilježavanje Evropske nedjelje urbane mobilnosti.

Opština Bar postavila nove parkinge za bicikla: Cilj popularizovati biciklizam kao poželjan vid prevoza Foto: Opština Bar
Portal AnalitikaIzvor

Gimnazija "Niko Rolović", Srednja stručna škola, OŠ "Kekec" u Sutomoru, Autobuska i Željeznička stanica u Baru lokacije su u čijoj blizini su postavljena nova parking mjesta.

"Na ovaj način, Opština Bar želi dodatno popularizovati biciklizam kao poželjan vid prevoza u kontekstu izazova urbane mobilnosti, a svima onima koji svakodnevno koriste ovo prevozno sredstvo omogućiti jednostavnije funkcionisanje", navode u saopštenju. 

Podsjećamo da su tokom prethodne godine ova parking mjesta postavljena na prometnim lokacijama kod Opštine, Doma kulture, Doma revolucije, Vodovoda i Sportske dvorane "Topolica".

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.