Regioni

Opština Bar donijela odluku o izradi Programa privremenih objekata za period 2023-2028. godine

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević donio je Odluku o izradi Programa privremenih objekata na području opštine Bar za period 2023-2028. godine.

Opština Bar donijela odluku o izradi Programa privremenih objekata za period 2023-2028. godine Foto: Opština Bar
Portal AnalitikaIzvor

Program privremenih objekata izrađuje se za teritoriju opštine Bar, izuzev za područja u zahvatu morskog dobra i Nacionalnog parka Skadarsko jezero, i njime se definišu uslovi građenja, postavljanja i uklanjanja privremenih objekata.

Ovaj dokument koji, između ostalog, sadrži zone i smjernice sa urbanističkim uslovima za postavljanje privremenih objekata, kao i vrste, oblik i dimenzije istih donosi se za period od pet godina.

Sve već prispjele inicijative dostavljene u toku izrade Izmjena i dopuna Programa privremenih objekata za period 2019 – 2023. godine biće razmatrane u toku izrade Programa, a nove inicijative i prijedloge je moguće predati do 14. decembra 2022. godine i to:

- putem e-maila prostor@bar.me,

- na Građanskom birou Opštine Bar i

- putem pošte na adresu: Sekratarijat za uređenje prostora, Bulevar revolucije br. 1, 85 000 Bar

Odluka o izradi Programa privremenih objekata na području opštine Bar za period 2023-2028. godine dostupna je na sajtu 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.