Upozorenje AMSCG

Oprez zbog mokrih puteva

U Crnoj Gori danas se saobraća po mokrim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza (AMS) i upozorili na moguće sitne odrone duž usjeka i klisura.

Oprez zbog mokrih puteva Foto: Pixabay
Portal AnalitikaIzvor

Oni su kazali da je na dionicama gdje se izvode mnogobrojni radovi izmijenjen režim vožnje i savjetovali opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani zbog rekonstrukcije, saobraćaj će biti totalno obustavlje od devet do 15 sati.

Zbog asfaterskih radova na teritoriji Srbije, na dionici Mehov Krš -Državna granica sa Crnom Gorom, saobraćaj će biti potpuno obustavljen od osam sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Na regionalnom putu R-13, na dionici Bioče-Mateševo, od Nožica do Lopata, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Na regionalnom putu R-14 Danilovgrad-Čevo je obustava saobraćaja za sve vrste vozila od devet do 12 i od 13 do 16 sati.

Saobraćaj na magistralnom putu M-5 Ribarevine –Dračenovac u mjestu Rožaje promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog sanacije zidova.

Saobraćaj na putu Mateševo – Kolašin zbog rekonstrukcije je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Saobraćaj na magistralnom putu M-2 Podgorica-Bioče je, zbog izgradnje Bulevara Vilija Branta, promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-8 Lipci-Grahovo –Vilusi i Debeli Brijeg –Kotor saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati zbog asfaltiranja.

Od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Budvi je, na putu od Prijevora do Lastve Grbaljske, zbog radova na regionalnom vodovodu, saobraćaj promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a totalno obustavljen od deset do 14 sati.

Zbog održavanja Međunarodne brdske auto trke na regionalnom putu R-1 dionica Kotor (Novo Naselje) -Trojica-Krstac (Pržice ) danas i sjutra će saobraćaj biti totalno obustavljen od osam sati i 30 minuta do 17 sati.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.