Oprez: Putevi mokri i klizavi, mogući odroni, magla...

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a vidljivost je smanjena zbog magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oprez: Putevi mokri i klizavi, mogući odroni, magla... Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

Oni su upozorili da su na dionicama duž klisura i usjeka mogući odroni, kamenja i zemlje.

"Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena najavljenim nestabilnim vremenskim prilikama kao i saobraćajnim uslovima", kaže se u saopštenju.

Na magistralnom putu M-6 dionica Mihajlovica (Ranče) Pljevlja saobraćaj će zbog rekonstrukcije, za sve vrste vozila, biti obustavljena od 12 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-5, dionica Rožaje – Špiljani, zbog rekonstrukcija puta saobraćaj će biti u prekidu od devet do 15 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka, saobraćaj je obustavljen za sva vozila od 12 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-3, dionica Šćepan Polje-Nikšić, obustavljen je saobraćaj od osam do 11 sati i od 13 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-1 dionica Debeli Brijeg-Meljine, lokalitet Sutorina zbog sanacije potpornog betonskog zida doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 sati.

Od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Portal Analitika