Društvo

Nakon pisanja Portala Analitika, reagovalo rukovodstvo kompanije

Oglasili se Aerodromi: Preksjutra ćemo razmotriti problem sa taksistima, obavijestićemo i Vladu

Nakon pisanja Portala Analitika o najnovijem problemu među taksistima na parkingu podgoričke vazdušne luke, oglasili su se i iz Aerodroma Crne Gore.

Oglasili se Aerodromi: Preksjutra ćemo razmotriti problem sa taksistima, obavijestićemo i Vladu Foto: PA
Portal AnalitikaIzvor

"Odbor direktora Aerodroma Crne Gore razmatraće na sjednici koja je zakazana za četvrtak,  između ostalog, i pitanje u vezi sa tim ko ima pravo da obavlja usluge taksi prevoza ispred terminalne zgrade Aerodroma Podgorica. S jedne strane, jedna privatna firma ima važeći ugovor koji je zaključen nakon javnog poziva. Sa druge strane, kako smo informisani, Opština Zeta smatra da to pravo pripada samo firmama sa njihove teritorije i kojima je opština izdala licencu", naglasili su oni. 

Aerodromi Crne Gore, dodaju, upoznaće sa ovim problemom i resorno Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, odnosno Vladu Crne Gore kao osnivača.

Novi problem sa taksistima na podgoričkom aerodromu: Više vozila zauzelo mjesta kompanije koja ima ugovor sa ACG
1
Novi problem sa taksistima na podgoričkom aerodromu: Više…
02.04.2024 12:00

"Vjerujemo da ćemo, u duhu dobre saradnje i uz strogo poštovanje propisa, doći do sveoubuhvatnog i konkretnog rješenja. Na prvom mjestu su, svakako, interesi putnika i kompanije u čijoj nadležnosti svakako nijesu pitanja razgraničenja opština", dodali su oni.

Portal Analitika