Politika

Odžić: SDT formirao slučaj o poslu između RU Pljevlja i srbijanskog EPS-a

Naša česta pisanja o famoznom poslu između RU Pljevlja i srbijanskog EPS-a dali su rezultata jer je SDT formirao slučaj, saopštio je Petar Odžić, kandidat za poslanika na listi “SDP – Za našu kuću”. 

Odžić: SDT formirao slučaj o poslu između RU Pljevlja i srbijanskog EPS-a Foto: SDP
Portal AnalitikaIzvor

Kako navodi, za vrijeme kada je tona uglja na berzama dostizala enormne cijene a cijeli svijet bio u debeloj energetskoj krizi, čelnici RU Pljevlja su EPS-u prodali tonu po 28 eura.

"Za isto to vrijeme fizičkim licima, građanima Pljevalja prodavali su ugalj za ogrijev, lošijeg kvaliteta, po tri puta većoj cijeni. Šteta se može brojati desetinama miliona eura, a radi se o knjiškom obliku koruptivnog posla. U isto vrijeme,EPS je od drugih dobavljača nabavljao tonu uglja i po cijeni većoj od 100 eura. Oslobodioci i antimafija od 30. avgusta, krupnim koracima, za samo par godina, uspijeva ono što ni DPS nije uspio za 30 godina", poručio je Odžić. 

Portal Analitika

Komentari (4)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
I IsPljevalja_neregistrovani
08.06.2023. 14:36

Sdp je uvek u niskom startu ....cu vi pisali.?! Vi po starom dobrom običaju čutite i čekajte da vidite ko će da pobjedi na izborima pa da mu se PRI'EVTATE. O OVOME JE PISAO SAMO PLJEVALJSKI DPS

9
2
P Posmatrac_neregistrovani
08.06.2023. 14:32

Umijete li vi bilo sta izgovoriti da da ne spomenete DPS, sa kojima ste gidinama bili u koaliciji

11
1
Z Zlatibor2022_neregistrovani
08.06.2023. 14:30

na Zlatiboru partizanskoj platni većina funkcijonera DF kupilo je na desetine stanova ,vikendica.posebno gos Đukanović iz EPCG kao i njegov kolega iz RU PLJ.

13
1
d drobnjak_neregistrovani
08.06.2023. 14:45

@Zlatibor2022_neregistrovani izvini molim te ALI moram te pitati je li proverena informacija za te stanove na Zlatibori?? DF i ovi iz EPSA sebe predstavljaju ka oličenje poštenja. 👺

8
0