Odbojka

Odbojka: Kadetkinje otputovale za Tiranu na Balkansko prvenstvo

"Nakon odrađenih priprema u Kolašinu, koje su protekle u najboljem redu, u utorak nas očekuje i prva utakmica. Iako se nalazimo u jakoj grupi gdje su ekipe Srbije i Turske glavni favoriti, smatram da su djevojke spremne i da ćemo u svakoj utakmici pružiti svoj maksimum kako bi ostvarili za nas što bolji rezultat", kazao je selektor Miladinović

Odbojka: Kadetkinje otputovale za Tiranu na Balkansko prvenstvo Foto: OSCG
Portal AnalitikaIzvor

Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija Crne Gore otputovala je za Tiranu, gdje će od 18. do 22. juna nastupiti na Balkanskom prvenstvu.

Kako navode iz OSCG, one će igrati u grupi B sa selekcijama Turske, Srbije i Moldavije, dok su u grupi A reprezentacije Albanije, Bugarske, Rumunije i Sjeverne Makedonije.

Kadetkinje će Balkansko prvenstvo otvoriti u utorak od 13 sati, utakmicom protiv Srbije, zatim će u srijedu igrati sa Moldavijom od 18 časova, a posljednjeg dana grupne faze izabranice selektora Mladena Miladinovića sastaće se sa Turskom od 13 časova.

"Nakon odrađenih priprema u Kolašinu, koje su protekle u najboljem redu, u utorak nas očekuje i prva utakmica. Iako se nalazimo u jakoj grupi gdje su ekipe Srbije i Turske glavni favoriti, smatram da su djevojke spremne i da ćemo u svakoj utakmici pružiti svoj maksimum kako bi ostvarili za nas što bolji rezultat", kazao je selektor Miladinović.

Za Tiranu je otputovalo 14 odbojkašica, a to su tehničari Kristina Vukčević (Budva), Nađa Peković (Budućnost volej), primači servisa Darja Popović (Budućnost volej), Sara Belojević (Budućnost volej), Lina Milivojević (Akademija), Elena Čolaković (Budva), srednji blokeri Lana Rakočević (Budućnost volwj), Anđela Ćinćur (Jedinstvo), Staša Mitrović (Budva), korektori Andrijana Merdović (Jedinstvo), Matea Kovačec (Gimnazijalac), Klara Đukić (Budućnost volej), te libera Ivana Šebek (Jedinstvo) i Jovana Raketić (Galeb Liko Soho Group).

Pored selektora Miladinovića, u stručnom štabu sui pomoćni treneri Srđan Crnojački i Luka Bogojević, tim menadžer Darko Klasić, a na Balkanskom prvenstvu pravdu će dijeliti naš sudija Stefan Osmaji

Portal Analitika