Društvo

Od danas na BBM-u Sport Klub prime

Izvor

- Od danas Sport Klub Prime, koji prenosi utakmice španske Primere i trke Formule 1, biće postavljen na poziciju kanala Golf Klub, kazao je za Portal Analitika direktor prodaje BBM Damir Fetahović.

Fetahović je dodao da u narednom periodu planiraju da ''ubace'' još jedan dječiji kanal Mini ultra.

- To je kanal koji je namijenjen za djecu i koji je jako interesantan i u Srbiji je prvi po gledanosti kada su u pitanju dječji kanali, tako da očekujemo da će se i našim korisnicima jako svidjeti. Za taj kanal smo se paralelno dogovorili kao i za Sport Klub prime, ali zbog tehničkih stvari sačekaćemo ne više od dvije nedjelje, rekao je Fetahović.

Operator BBM reemituje programe za sve ukuse: dječje, edukativne, sportske, zabavne, informativne, muzičke... Programi se reemituju na našem, engleskom, francuskom, italijanskom, i drugim jezicima, i svi su titlovani.

Ponuda je raspoređena u sledeće pakete: Osnovni, Dodatni, Family, Pink, HBO, HBO Plus, Arena Sport, Family Sport, Super Film, Super Sport i King paket. Priključenje na n mrežu moguće je ostvariti kao: postpaid, prepaid ili poslovno-sezonski korisnik. Za prijem signala obezbijedili su risivere najnovije generacije, sa ili bez mogućnosti snimanja i reprodukovanja, dok se instalacija i servis obavljaju se besplatno.

Portal Analitika