Kultura

Interaktivna izložba djela vizuelne umjetnice Milene Živković

"Od danas malo mijenjam svijet" u Kuslevovoj kući

Multimedijalna, edukativna i interaktivna izložba ”Od danas malo mijenjam svijet” vizuelne umjetnice Milene Živković biće otvorena večeras u 20 sati uKuslevovoj kući u Podgorici.

"Od danas malo mijenjam svijet" u Kuslevovoj kući Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

Postavka će, kako najavljuju organizatori, na razigraniji i nekonvencionalan način predstaviti crteže, kolaže, makete, skulpture, kratke priče, video formate, a obuhvatiće i mini koncert iland art u dvorištu Kuslevove kuće.

Kroz projekat ”Mentalna ekologija”, pored ove postavke radova, svakog dana trajanja izložbe, do 7. juna, biće organizovan dinamičan program, predavanje ili radionica na tema: ekologija, angažovana umjetnost, psihologija, kreativne tehnike.Multimedijalna, edukativna i interaktivna postavka, kako je najavljeno, vratiće nepravedno zapostavljenu interakciju sa publikom i vratiti aktivni doživljaj umjetnosti.

Izložba je realizovana u okviru projekta Mentalna ekologija Milene Živković, u saradnji sa JU Muzeji i Galerije Podgorice i Ministarstvom ekologije i prostornog planiranja i urbanizma.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
d dragan_neregistrovani
01.06.2023. 09:41

Bravo! Svaka cast!

0
0