TV / Film

U bioskope stiže 1. decembra

Objavljen trejler za film "The Bikeriders", Hardi i Batler u glavnim ulogama

Filmski studio 20th Century Studios predstavio je trejler za novi film „The Bikeriders“, sa Ostinom Batlerom, Tomom Hardijem i Džodi Komer u glavnim ulogama.

Objavljen trejler za film "The Bikeriders", Hardi i Batler u glavnim ulogama Foto: 20TH CENTURY STUDIOS
Portal AnalitikaIzvor

Film je imao premijeru na Telluride festivalu u Koloradu 31. avgusta, gdje je naišao na dobar prijem publike i kritike. Bioskopski život "The Bikeriders" otpočinje 1. decembra.

U pitanju je drama koja prikazuje evoluciju bajkerskog kluba Vandali iz Čikaga tokom perioda od jedne decenije, s početkom od 1965. Ostin Batler igra Benija, tihog mladića punog skrivenog bijesa, koji je kao i njegov mentor i osnivač bande Džoni (Tom Hardi) veoma posvećen bajkerskom klubu.

Džodi Komer tumači Keti, Benijevu ženu, koja je kao mlada djevojka ušla u vezu s njim, a sada mora da se nosi s posljedicama Benijevog članstva u bandi, koja je vremenom postala sve nasilnija i sve više umešana u kriminalne radnje.

"The Bikeriders" je režirao Džef Nikols po svom scenariju, inspirisanim knjigom fotografija Denija Lajona.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.