Turizam

Napraviće četiri reportaže

NTO domaćin najgledanijoj ukrajinskoj televiziji „1+1“

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u okviru promotivnih aktivnosti na tržištu Ukrajine, domaćin je novinarskoj ekipi televizijskog kanala „1+1“ koja od 4-10.oktobra boravi u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

NTO domaćin najgledanijoj ukrajinskoj televiziji „1+1“ Foto: PA
Portal AnalitikaIzvor


Riječ je o najgledanijoj ukrajinskoj televiziji, a četiri reportaže o Crnoj Gori će biti emitovane u okviru Jutarnjeg programa u rubrici „Doručak sa 1+1“. Kadrovi za ovu prestižnu emisiju snimaju se u Herceg Novom, Kotoru, Tivtu, Plužinama, Žabljaku,Mojkovcu, Cetinju i NP Skadarsko jezero.

Tokom studijskog putovanja pored snimanja atraktivnih turističkih lokaliteta novinari su imali priliku da se oprobaju u spremanju tradicionalnih crnogorskih jela, kao i da se upoznaju sa crnogorskim običajima kroz muziku i ples i pravljenje domaćih suvenira. U drugom dijelu posjete, za predstavnike TV “1+1” biće organizovane aktivnosti poput zip line-a, raftinga, vožnje električnih bicikala i dr. kako bi gledaocima, kroz reportaže, predstavili i ponudu koja se odnosi na aktivni odmor u prirodi.

Studijska posjeta predstavnika ukrajinske televizije “1+1” realizuje se uz podršku Ambasade Crne Gore u Ukrajini i jednog od najznačajnijih ukrajinskih turoperatora „Alf tour“, kao i podršku lokalnih turističkih organizacija Herceg Novog, Kotora, Tivta i Cetinja i crnogorske turističke privrede.

Rubrika Jutarnjeg programa “Doručak sa 1+1“ usmjerena je na publiku starosne dobi preko 25 godina i stavlja fokus na tradiciju, kulturu, autentičnost podneblja, kao i na prirodu i sportske aktivnosti. S obzirom na veliku zainteresovanost turoperatora i turista sa ovog tržišta za putovanje u Crnu Goru, očekuje se da će ova studijska posjeta doprinijeti još boljoj percepciji i imidžu Crne Gore kao atraktivne turističke destinacije u Ukrajini.

Prva od četiri reportaže koje se snimaju u Crnoj Gori biće premijerno prikazana 26. oktobra.

Portal Analitika