Marketing

Nova One Net ponuda donosi više od 1 Terabajta interneta svakog mjeseca, za vaš dom ili mobilne uređaje

Gledanje filmova, pregled omiljenih web stranica, provjera mailova, i već nemaš Interneta, a mjesec nije ni blizu kraja. Kako bi interneta uvijek bilo dovoljno, iz kompanije One za posptejd korisnike, sadašnje i buduće, stižu sasvim novi One Net paketi.

Nova One Net ponuda donosi više od 1 Terabajta interneta svakog mjeseca, za vaš dom ili mobilne uređaje Foto: One
Portal AnalitikaIzvor

Novi One Net paketi donose brojne benefite u promotivnom periodu koji traje od 1. novembra do kraja godine. To znači da ukoliko potpišete ugovor u ovom periodu, dobijate popust na mjesečnu pretplatu od 4 eura, a na paket koji odaberete dobijate čak 4 puta više dodatnih gigabajta. Za ponudu se odlučujete do kraja godine, a benefite ostvarujete tokom cjelokupnog trajanja ugovora, tokom 12, odnosno 24 mjeseca. 

Ukoliko odaberete novi One Net Lpaket od 125 GB, sa promocijom dobijate dodatnih 500 GB i to po cijeni od 11.99EUR. Ako želite više, sa odabirom One Net XL paketa umjesto osnovnih 250 GB, dobijate čak 1250GB mjesečno po promo cijeni od 19.99 EUR,uz ugovornu obavezu od 24 mjeseca. 

Zbog izuzetno velike količine gigabajta, One Net XL zapravo je idealan kućni internet koji će ispuniti očekivanja svih ukućana. Uz njega, za samo 1,50 EUR mjesečno možete kupitiruter Huawei B311 koji može da poveže i do 32 različita pametna uređaja, tako da čitava porodica može bezbrižno da surfuje.

Dok je One Net XL idealan u kombinaciji sa ruterom, paket One Net L savršeno ide uz tablet. Naša preporuka za ovaj idealan spoj su Samsung Galaxy Tab A7 Lite ili Lenovo Tab M8.

Brano-urovi-komercijalni-direktor-kompanije-One

Brano Đurović, komercijalni direktor kompanije One.

“U kompaniji One uvijek posvećeno tražimo najbolja i napristupačnija rješenja za naše korisnike. Sa novim One Net paketima naprvili smo rješenje za najfleksibilnije korišćenje inetreta bilo u kući ili u pokretu, a promocija donosi više interneta za manje novca. Ova ponuda je zapravo i nastala sinergijom zahtjeva korisnika, sa jedne i nas kao mobilnog operatora sa druge strane. Zaista vjerujem da smo napravili ponudu koja će obradovati naše stare, ali i privući nove korisnike,” kazao je Brano Đurović, komercijalni direktor kompanije One

Za sve one koji su u dilemi koji paketda odaberu, na raspolaganju im je naš korisnički servis webchat na 1.me, putem kojeg u konsultacijama sa našim agentima mogu riješiti sve nedoumice.

Više detalja o novim One Net paketima možete saznati OVDJE 


Portal Analitika