Marketing

Zbog velikog interesovanja najbolja postpejd tarifa i dalje na akciji

Non-stop 3: za 17.9 eura mjesečno neograničeni pozivi u Crnoj Gori i poklon gigabajti

Zbog velikog interesovanja novih korisnika, postpejd ponuda Crnogorskog Telekoma koja uključuje popust na pretplatu, poklon gigabajte i neograničene pozive u Crnoj Gori produžena je do 15. marta. 

Non-stop 3: za 17.9 eura mjesečno neograničeni pozivi u Crnoj Gori i poklon gigabajti Foto: Telekom Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Tako će novi korisnici koji se do polovine marta odluče za Non-stop 3 postpejd paket Telekoma dobiti popust na pretplatu, koja će iznositi 17.9 eura mjesečno tokom cijelog trajanja ugovora, zatim 100 GB validnih 12 mjeseci, a u paket su uključeni i neograničeni pozivi ka svim mrežama u Crnoj Gori. Više detalja o ovoj ponudi može se pronaći na www.telekom.me

Non-stop 3 postpejd paket, uz popust na pretplatu, dodatne gigabajte i neograničene minute ka svim mrežama, korisnicima donose dodatnih 100 GB mjesečno za opušteno uživanje u sadržaju dostupnom na YouTube i HBO GO platformama. 

Na taj način korisnici ne troše gigabajte iz osnovnih paketa, a na isti način funkcioniše i njihova Extra TV mobilna aplikacija. Portal radio.telekom.me donosi muzički i informativni program brojnih crnogorskih radio stanica bez potrošnje interneta. 

Istovremeno, Telekomovi korisnici ne moraju da brinu o neželjenoj internet potrošnji, jer kada potroše gigabajte uključene u paket, pristup internetu se blokira. Korisnici mogu aktivirati dodatne opcije i uvijek biti online, u zemlji i u inostranstvu. 

Sve aktuelne ponude Telekoma dostupne su na sajtu kompanije www.telekom.me.

Portal Analitika