Politika

“Najbolji odgovor na Otvoreni Balkan je kada cijeli region sarađuje i lideri potpišu sporazume od kojih građani Zapadnog Balkana imaju direktnu korist”

Nišić: Berlinski proces potvrdio da je nezamjenljiva platforma saradnje

Direktorica Socijaldemokrata Crne Gore Irma Nišić ocijenila je da Berlinski proces je potvrdio zašto postoji te da je nezamjenljiva platforma saradnje, poboljšanja infrastrukture i ekonomije.

Nišić: Berlinski proces potvrdio da je nezamjenljiva platforma saradnje Foto: sd
Portal AnalitikaIzvor

“Najbolji odgovor na Otvoreni Balkan je kada cijeli region sarađuje i lideri potpišu sporazume od kojih građani Zapadnog Balkana imaju direktnu korist”, kazala je Nišić. 

Danas su, navodi Nišić, pale u vodu sve kritike na račun Berlinskog procesa, koji su, kako je navela, “neki nazivali prilikom za fotografisanje lidera, i pokazana je snažna diplomatska aktivnost i volja da se pruži podrška integraciji regiona”.

“Za sve one političke strukture u Crnoj Gori koje favorizuju Otvoreni Balkan, današnji Sporazum, treba da im otvori oči da našoj državi nisu potrebne duple inicijative, u najmanju ruku, da ne pričamo o nekim drugim opasnostima. Iako, ako ćemo iskreno, nisu se baš ni potrudili da nam objasne benefite od Otvorenog Balkana. Niti ima Radne grupe niti ima analize najavljenih od strane Vlade, tako da je najbolje da na tome i ostane. Štete koju nanose Crnoj Gori ima i previše", napisala je Nišić na Tviteru. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.