Crna hronika

Nikšić: Tuča ispred kafića, povrijeđena jedna osoba

Dežurna služba Centra bezbjednosti Nikšić je 31. januara obaviještena od strane građana da je ispred ugostiteljskog objekta "Base" u tom gradu došlo do fizičkog obračuna nekoliko osoba.

Nikšić: Tuča ispred kafića, povrijeđena jedna osoba Foto: Ilustracija
Portal RTCGIzvor

„Policijski službenici su izašli na lice mjesta gdje nije zatečeno nijedno lice, te su izvršili obilazak užeg dijela grada i uočili dvije osobe V.K. (19) i D.Š. (20) koji je imao vidne povrede u predijelu glave i tijela, te su ga policijski službenici prevezli u medicinski centar Nikšić na ukazivanje ljekarske pomoći“, navodi se u saopštenju.

Kako su naveli u saopštenju dežurni ljekar je D.Š. konstatovao lake tjelesne povrede i on je nakon ukazane ljekarske pomoći doveden u prostorije CB Nikšić radi obavljanja informativnog razgovora.

„Tom prilikom D.Š. je izjavio da se ne sjeća događaja u kojem je zadobio povrede te da ne želi bilo kakvo procesuiranje niti postupanje policijskih službenika u odnosu na ovaj događaj. Policijski službenici CB Nikšić, nemaju saznanja da su nanijete povrede bilo kojem drugom licu. O navedenom događaju obaviješten je nadležni tužilac u Nikšiću“, navodi se u saopštenju koje je UP dostavila TVCG.

Portal Analitika