Crna hronika

Nikšić: Namjerno izazvao požar u sopstvenoj kući kako bi uzeo novac od osiguranja, zaradio krivičnu prijavu

Lj.K. (47) tereti se da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnostii krivično djelo prevara u osiguranju

Nikšić: Namjerno izazvao požar u sopstvenoj kući kako bi uzeo novac od osiguranja, zaradio krivičnu prijavu Foto: Služba zaštite i spašavanj Nikšić
Portal AnalitikaIzvor

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti - Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću,podnijelikrivičnuprijavuprotiv Lj.K. (47)zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnostii krivično djelo prevara u osiguranju.

Nikšić: Gorjela kuća u Humcima, dvije osobe povrijeđene
0
Nikšić: Gorjela kuća u Humcima, dvije osobe povrijeđene
20.05.2024 08:04

Kako navode iz UP, 20. maja oko 2.40 časova, dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić obavještena je telefonskim putem od strane građana da je došlo do požara na kući koja se nalazi u Nikšiću i koja je vlasništvo Lj.K.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz mjera i radnji, te neophodnihvještačenja u cilju rasvetljavanja navedenog događaja.

Tom su prilikom, kako navode iz UP, pripadnici nikšićke policije došli do sumnje da je LJ.K. pomenutog dana namjerno izazvao požar na svojoj kući u namjeri da izvrši naplatu od osiguravajuće kuće za koju posjeduje polisu osiguranja.

Portal Analitika