Show biz

Nigor: Samo da dobijemo dijete

Izvor

Igor je prije četiri godine dobio najtežu životnu bitku kada mu je saopšteno da ima tumor hipofize. Ubrzo nakon toga je operisan. Međutim, te godine se njegove muke nisu zavšile. Njegov rođeni brat Goran je iste godine, iznenada, na dan Krsne slave njihove porodice izgubio 13 godina staru ćerku. To je bila velika tragedija za cijelu porodicu pa Nigor smatra da bi rođenje njegovog deteta ispunilo velikom radošću srca svih članova porodice, a ne samo njegovo.

Nigor i Suzana već neko vreme planiraju porodicu iako nisu venčani. To im nije na listi prioriteta.

- Suzana i ja smo odavno kao pravi bračni par, iako nismo na papiru vjenčani. Tako živimo, a već godinama smo zajedno i sve dijelimo. I dobro i zlo. A i stan smo namjestili po našim željama i prema zajedničkim potrebama. Radimo na proširenju naše male porodice, a kad se desi, bićemo srećni - rekao je Nigor koji je po izlasku iz rialtija „Farma“, kao drugoplasirani osvojio novčanu nagradu 50.000 eura i uložio je u kupovinu stana na obodu Zvezdarske šume u naselju Mirijevo.

U njihovom ukusno opremljenom stanu na dva nivoa, na spartu ima mesta za dječji kutak. Nigor priznaje da bi se njegova majka Olga, po profesiji profesorka, koja inače živi u njihovom porodičnom stanu u Kotoru, izuzetno obradovala prinovi.

- Niko od moje majke Olge ne bi bio srećniji da dobijemo dijete. Ona živi za to. Ranije je to stalno spominjala, a sad je digla ruke. Ipak, ljepše joj vijesti od te ne bi bilo - zaključio je Nigor u svom maniru.

Nigor i Suzana su navodno bili zakazali svadbu ovog ljeta, ali su zbog smrti njenog oca odlučili da je odlože za sljedeću godinu.

(Blic)

Portal Analitika