Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Nermin Nikšić čestitao Dan SDP: Želimo vam da nakon izbora 11. juna visoko ponesete zastavu ponosne Crne Gore

Nermin Nikšić čestitao Dan SDP: Želimo vam da nakon izbora 11. juna visoko ponesete zastavu ponosne Crne Gore

Premijer Federacije BiH i predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić čestitao je Socijaldemokratskoj partiji Crne Gore Dan partije i uputio podršku SDP-u povodom predstojećih parlamentarnih izbora.

Nermin Nikšić čestitao Dan SDP: Želimo vam da nakon izbora 11. juna visoko ponesete zastavu ponosne Crne Gore Foto: SDP
Portal AnalitikaIzvor

"Drugarice i drugovi, članice i članovi SDP Crne Gore, sretan vam 33. rođendan. Žao mi je što nisam sa vama u Plavu, mi smo sestrinske partije nastale na antifašistickim tekovinama. Ponosan sam na činjenicu da smo zajedno bili brana nacionalističkom ludilu koje je kao virus zahvatilo prostor naše bivše domovine.

Trećinu vijeka vi ste na pravoj strani istorije. Crna Gora treba jak SDP, naša regija treba jake socijaldemokratske partije. Oduvijek je jaka ljevica na ovom prostoru značila i jaku državu i stabilno društvo", navodi se u čestitki. 

SDP Crne Gore, kako kaže Nikšić, mora biti garant stabilnosti Crne Gore

"SDP BiH, građani BiH i ja lično posebno cijenimo vašu ulogu i stavove tokom agresije na BiH. Ne možemo zaboraviti ratnu posjetu Sarajevu mog brata Ranka i njegovu podršku BiH. SDP BiH je danas dio izvršne vlasti u BiH, visoko nosimo zastavu BiH i SDP BiH. Želimo vam da i vi nakon izbora 11. juna visoko ponesete zastavu ponosne Crne Gore i SDP Crne Gore. Iskreno se nadam da će naša saradnja nakon izbora osim partijskog imati i međudržavni karakter, što znači da će SDP Crne Gore biti dio vlasti.

Da ste nam živi i zdravi, do pobjede antifašističke Crne Gore", zaključuje Nikšić. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.