Zabava

Nekoliko je promjena: Već su poznati detalji o Sanremu 2024.

Iako je do festivala u Sanremu ostalo još pola godine, u Italiji uveliko rade na detaljima koji se tiču njegove organizacije.

Nekoliko je promjena: Već su poznati detalji o Sanremu 2024. Foto: RAI
Portal AnalitikaIzvor

Tako su već objavljene brojne informacije koje se tiču Sanrema 2024, pri čemu će biti nekoliko razlika u odnosu na ovogodišnje izdanje.

Prva promjena tiče se broja učesnika – umjesto 28, sljedeće godine biće ih 26. Za razliku od ranijih izdanja, na narednom festivalu će se tokom prve noći predstaviti svi izvođači – a ne samo polovina njih, kao što je bilo do sada.

I najzad, tokom četvrte večeri, kada slijede obrade, izvođači će biti slobodni da izaberu pjesmu iz bilo kojeg perioda i iz bilo koje države.

Sanremo 2024. biće i posljednji koji će voditi čuveni presenter RAI-a Amadeus, koji je i umjetnički direktor festivala.

Inače, festival u teatru Ariston biće održan od šestog do 10. februara, a rok za prijavu pjesama traje do 27. novembra. Očekuje se kako će lista učesnika biti objavljena početkom decembra.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.