Muzika

VIDEO/ Pjesma objavljena posthumno, u spotu glumi njegov unuk

"Ne mogu ti reći": Poslušajte novu pjesmu Olivera Dragojevića

Porodica legendarnog Olivera Dragojevića dala je priliku obožavaocima da ga se sjete i to na najbolji način, kroz njegovu kroz muziku. Potshumno su objavili njegovu pjesmu. 

"Ne mogu ti reći": Poslušajte novu pjesmu Olivera Dragojevića Foto: Promo
Portal AnalitikaIzvor

Porodica je odlučila da objavi njegove pjesme koje je muzičar snimio prije smrti, ali koje do sada nijesu ugledale svjetlost dana.

U spotu za numeru "Ne mogu ti reći" glumi Oliverov unuk Toni. 

“S Oliverovim odlaskom naslijedili smo sve ono što je stvarao kroz svoju dugogodišnju karijeru, a iz čega je proizašla i ogromna odgovornost prema njegovoj ostavštini, ali i njegovim obožavaocima koji su mu uvijek bili pratnja na njegovom putu", saopštila je Porodica Olivera Dragojevića. 

Numera "Ne mogu ti reči" je samo jedna u nizu, jer, na radost fanova Olivera Dragojevića, slijedi cijeli album.

"Osjetili smo potrebu da objedinimo pjesme koje su ostale neobjavljene, a uz pomoć Oliverovih saradnika i prijatelja pripremali smo ovaj album vodeći se njegovim kriterijumima i afinitetima. Dobro je poznato da je bio skroman čovjek, ali kad se radilo o muzici, uvijek je tražio maksimum od sebe", saopštila je porodica. 

Pjavač je umro 2018., a njegova porodica za jesen najavljuje izlazak albuma, koji će imati 12 pjesama. 

"Na ovom albumu smo radili sve dok nismo bili sigurni da smo dosegli onaj nivo kojom bi sam bio zadovoljan. Uz pomoć njegove dugogodišnje izdavačke kuće Aquarius Records, album je pripremljen za objavu u jesen 2024. godine, a pjesma “Ne mogu ti reći" autora Matka Šimca prvi je singl albuma”, saopštla je porodica Olivera Dragojevića.

Portal Analitika