Podgorica

Nastavljeni radovi na poboljšanju putne infrastrukture u park-šumi Zagorič

Gradsko preduzeće “Putevi” d.o.o. nastavlja sa radovima u park šumi Zagorič, gdje će se sanirati saobraćajnice u A zoni gdje su riješeni imovinsko-pravni odnosi. Radovi sanacije će obuhvatiti saobraćajnicu dužinu od 1.4 km prosječne širine 4m, saopšteno je iz Glavnog grada. 

Nastavljeni radovi na poboljšanju putne infrastrukture u park-šumi Zagorič Foto: PG Biro
Portal AnalitikaIzvor

Ukupna vrijednost radova iznosiće oko 120.000 eura.

"Ekipe Puteva će radove izvoditi u dijelu mašinskog iskopa, tamponiranja, valjanja tampona u slojevima i ugradnji asfaltne mase. Podsjećamo, u prethodnom periodu u park šumi Zagorič sanirali smo preko 5km saobraćajnica u dijelu zone B, gdje su takođe riješeni imovinsko-pravni odnosi, a vrijednost radova iznosila je oko 300.000 eura", navode u saopštenju. 

U narednom periodu, kako je i ranije saopšteno, na prostoru park šume Zagorič nastaviće radovi na sanaciji saobraćajnica. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.