TV / Film

Nakon britanske, slijedi serija o još jednoj evropskoj dinastiji: Sami će je producirati, a planiraju i niz filmova

Premda britanska kraljevska porodica nije bila nimalo zadovoljna serijom "Crown", u kojoj je tokom šest sezona prikazana njihova porodična istorija, još jedna dinastija iz Evrope mogla bi se uskoro naći u sličnom video formatu.

Nakon britanske, slijedi serija o još jednoj evropskoj dinastiji: Sami će je producirati, a planiraju i niz filmova Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

Riječ je o kraljevskoj porodici Grimaldi. Kako navode zapadni mediji, navodno su članovi dinastije iz Monaka već osmislili sve, a sama produkcija biće u - njihovim rukama.

Oni na taj način navodno žele izbjeći neugodnosti kakvima je bila izložena britanska kraljevska porodica dok je pratila "Crown".

Produkcijom će se baviti firma koju vode sinovi princeze Karoline od Hanovera, koji su ujedno i unuci Grejs Keli.

Navodno, najprije će biti predstavljen film "The Rock", u kojem će biti predstavljeno osvajanje Monaka u 13. vijeku. Nakon toga, trebalo bi da uslijedi i serija i još nekoliko nastavaka filma.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.