Marketing

Najsavremeniji pristup liječenju uroloških bolesti u poliklinici Moj Lab – prof. dr Vuk Sekulić

Vrhunski stručnjak u svojoj oblasti, specijalista dugogodišnjeg iskustva i velikog značaja u stručnim krugovima, ordiniraće 18. novembra u Poliklinici Moj Lab

Najsavremeniji pristup liječenju uroloških bolesti u poliklinici Moj Lab – prof. dr Vuk Sekulić Foto: Moj lab
Portal AnalitikaIzvor

Učestalo mokrenje, tegobe pri mokrenju, noćno, nevoljno, nedovoljno mokrenje, bubrežne kolike, otok, bol, osećaj težine…simptomi su koji ukazuju na neko urološko oboljenje.

Imajući u vidu potencijalnu ozbiljnost uroloških tegoba, od izuzetnog je značaja da liječenje otpočnete blagovremeno i da bude vođeno od strane stručnjaka koji vam svojim znanjem i iskustvom, potpomognut najsavremenijom tehnologijom osigurava najbrži put do izlječenja.

Profesor doktor Vuk Sekulić, vrhunski stručnjak u svojoj oblasti, specijalista dugogodišnjeg iskustva i velikog značaja u stručnim krugovima, ordiniraće 18. novembra u Poliklinici Moj Lab. 

Prof. dr Sekulić se u svom istraživačkom radu bavio temama: Rekonstruktivne operacije kod benignih obolenja mokrćnog sitema kod žena i muškaraca i polnih organa kod muškaraca; Uroonkologija (rekonstruktivne procedure u uroonkologiji, kontinenetne derivacije urina i parcijalne reskecije tumora bubrega laparoskopskim pristupom).

Ordinirao je na Klinici za Urologiju Kliničkog centra Vojvodine, gdje je i specijalizirao. Klinički je ljekar i načelnik odjeljenja opšte urologije na Klinici za urologiju, Kliničkog Centra Vojvodine, klinički je istraživač na pomenutoj klinici i recenzent za Vojnosanitetetski pregled i Medicinski pregled.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.