Politika

Iz SDP se oglasili povodom neprijatnosti koje je u Beogradu doživjela njihova poslanica

Najbolji primjer kako vlasti Srbije tretiraju sve koji im se ne povinuju

Maltretiranje i neprijatnosti priređene poslanici Draginji Vuksanović Stanković najbolje pokazuje kako vlasti Srbije tretiraju sve koji im se ne povinuju i koji pružaju otpor hegemonističkim pretenzijama prema Crnoj Gori, saopštio je danas zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije Borislav Banović.

Najbolji primjer kako vlasti Srbije tretiraju sve koji im se ne povinuju Foto: Portal Analitika
Portal AnalitikaIzvor

"Sada u Srbiji, a da im može biti isto bi radili i u Crnoj Gori. Grubi nasrtaj na integritet ličnosti, ali i poslanicu Skupštine Crne Gore, poruka je i Draginji Vuksanović Stanković i državi Crnoj Gori i svima koji se usude da se suprotstave nacionalističkim projektima i aktivnostima vlasti Srbije. Ovakvi napadi, naravno, neće pokolebati poslanicu Vuksanović Stanković i SDP da nastavimo sa dosljednim zalaganjem za građansku, evropsku i antifašitičku Crnu Goru, jednakost i zaštitu interesa i prava svih građana naše države - upravo suprotno", istakao je Banović.

On je naglasio da u toj partiji očekuju od predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića da zaštiti dignitet poslanika i crnogorskog Parlamenta, a premijera Krivokapića da nadležno ministarstvo reaguje u skladu sa svojim obavezama i nadležnostima.

Portal Analitika