Marketing

Nagradna igra Mtela i Pobjede “Vrijeme je za penzionere”

Podijeljeno prvih 10 nagrada

Dobitnicima su nagrade uručili direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima u Mtelu Balša Aćimić, kao i predstavnice ove kompanije, Persa Kažić i Nadežda Sredanović

Podijeljeno prvih 10 nagrada Foto: Pobjeda/ D.Malidžan
PobjedaIzvor

U nagradnoj igri koju organizuju Mtel i Pobjeda danas su uručene nagrade za prvih deset dobitnika vrijednih uređaja, sa pretplatama na 24 mjeseca.

Dobitnicima su nagrade uručili direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima u Mtelu Balša Aćimić, kao i predstavnice ove kompanije, Persa Kažić i Nadežda Sredanović.

Ljiljani Laco iz Nikšića uručen je televizor JVC LT-50 VA3300, kojeg prati pretplata na 24 mjeseca za Box 3.1.

Telefon Samsung A15 sa pretplatom Urban neo3 na 24 mjeseca dobio je iz Milinko Danilović iz Podgorice.

Po telefon Huawei nova 10 SE sa pripadajućim pretplatama Urban Neo 3 na 24 mjeseca dobili su Željko Perunović iz Bara i Dženan Kajević iz Rožaja.

Telefone Huawei nova Y90, sa pretplatama Urban Neo 3 na 24 mjeseca dobili su Ilija Marković sa Cetinja i Lidija Raičević iz Podgorice.

Telefone Xiaomi POCO C40, sa 24-mjesečnim pretplatama za Senior extra pakete dobili su Ruža Žarić iz Perastai Radmila Gorović iz Podgorice.

Rutere Huawei Mobile WiFI, sa pretplatama na Surf L interent pakete, na 24 mjeseca dobili su Radovan Đukanović iz Bara i Sveto Peković iz Kolašina.

U ime dobitnika zahvalila se Ljiljana Laco, koja je istakla da je već od ranije zadovoljna korisnica Mtela, ali i redovna čitateljka Pobjede.Ona je i ranije dobijala nagrade, kako u nagradnim igrama koje ogranizuje Mtel, tako i Pobjeda.

Dobitnicima je čestitao Balša Aćimić, direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima i izrazio zadovoljstvo što među njima vididosta postojećih korisnika Mtela.

-Zahvalni smo na vašoj lojalnosti, koju izuzezno cijenimo. Temelj našeg poslovanja, od 2007. godine do danas je zadovoljstvo naših korisnika, a tako će biti i ubuduće - kazao je Aćimić.


Predstavnici Pobjede i Mtela su čestitali dobitnicima, i poručili da nastave da učestvuju u ovoj nagradnoj igri, koja se nastavlja, jer svi koji nijesu imali sreću u prvom izvlačenju, učestvuju i za naredno izvlačenje, 1. juna, kada će biti podijeljeno još 10 vrijednih nagrada, sa pretplatama.

Učesnik može koverat sa kuponima ubaciti u sanduče u holu Pobjede (Ul. 19. decembra 5 - južna tribiona stadiona - IV sprat) kao i u sandučad na šalteru Oglasnog odjeljenja - na adresi Bulevar revolucije 15, Podgorica.

Iz Mtela i Pobjede poručuju penzionerima i članovima njihovih porodica da ne propuste nastavak nagradne igre, jer su nagradne vrijedne i brojne!

Jer, vrijeme je za penzionere!

Portal Analitika