Crna hronika

Po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Pariz

Na GP Božaj uhapšen državljanin Albanije: Krao nakit u Francuskoj

Po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Pariz granična policija je juče lišila slobode A.Š. (25) iz Republike Albanije. 

Na GP Božaj uhapšen državljanin Albanije: Krao nakit u Francuskoj Foto: Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

On se potražuje od strane nadležnih organa Francuske radi obezbjeđenja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se protiv njega vodi pred Sudom u Parizu, a zbog sumnje da je počinio krivična djela teška krađa sa tri otežavajuće okolnosti i učestovanje u kriminanoj grupi sa ciljem pripremanja više djela. 

A.Š. je osumnjičen da je član organizovane kriminalne grupe sačinjene od dvadesetak državljana Republike Albanije, koja se bave krađama, a koja je djelovala pod organizacijom lica A.A. 

Sumnja se da je ova organizovana kriminalna grupa tokom 2019. godine učestvovala u provala na teritoriji Francuske, posebno u mjestu Ile de France, a kojim prilikama su članovi ove grupe počinili više krađa nakita.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.