Region

Policija radi na pronalasku i hapšenju osumnjičenog

N1: Državljanin Crne Gore osumnjičen da je u Novom Sadu pretukao mladića i polomio mu obje ruke

Nasilnik se nije zaustavio u batinjanju sve dok se pretučeni muškarac nije onesvijestio, ali čak i to ga nije spriječilo da nastavi dalje da ga bije

N1: Državljanin Crne Gore osumnjičen da je u Novom Sadu pretukao mladića i polomio mu obje ruke Foto: Foto: BN TV
N1Izvor

Načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić kaže da je policija identifikovala muškarca za koga se sumnja da je u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao dvadesetosmogodišnjeg mladića i tom prilikom mu nanio teške tjelesne povrede, prenosi Televizija N1.

N1 saznaje da je državljanin Crne Gore Ivan Kontić osoba za kojom policija traga.

- Intenzivno tragamo za I. K. (30), zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predjelu glave i tijela, usljed čega je on izgubio svijest, a nakon toga je oštećenom polomio obje podlaktice. Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog - navodi se u saopštenju policije.

N1 saznaje i da je Kontić član obezbeđenja kladionica MaxBet, kao i poslovni partner vlasnika tih kladionica.

Kako saznaje N1 i žrtva je bila uključena u obezbjeđivanje tih objekata, a motiv za prebijanje su navodno neraščišćeni poslovni odnosi.

N1 navodi da se na društvenim mrežama juče uveče pojavio stravičan snimak, na kome se vidi kako nepoznati mladić brutalno tuče drugog muškarca, a potom mu, dok leži u besvjesnom stanju na zemlji, lomi ruke.

Na njemu se vidi kako muškarac sjedi na drugom, dok je on već na zemlji i pesnicama ga udara u glavu.

Nasilnik se nije zaustavio u batinjanju sve dok se pretučeni muškarac nije onesvijestio, ali čak i to ga nije spriječilo da nastavi dalje da ga bije.

N1 navodi da se na snimku vidi da je, uz prijetnju, otjerao jednog mladića koji je pokušao da ga odvoji od momka koji je na podu ležao bez svijesti.

Potom je povrijeđenog i besvjesnog momka pomjerio, kako bi ga namjestio na bok, da bi mu polomio obje ruke, što je brutalno i učinio, piše N1.

Sve to je posmatralo nekoliko ljudi, a jednog momka, spriječio je drugi iz te grupe i nije mu dozvolio ni da pokuša da odvoji nasilnika od onesviješćenog mladića, jasno se vidi na snimku sa bezbjednosne kamere.

N1 piše da se na društvenim mrežama, u pojedinim Fejsbuk grupama sa velikim brojem pratilaca, pojavila lažna vijest da je to snimak prebijanja Milana Vujića, studenta Pravnog fakulteta u Novom Sadu i aktiviste, koga je jedan 22-godišnjak napao prije nešto više od mjesec zbog, kako mu je rekao, pisanja po Tviteru, nakon čega je Vujić zadobio takve povrede da je morao da bude operisan.

On je za portal N1 demantovao da se radi o njemu.

Portal Analitika