Marketing

Godišnji m:roming tiket samo u decembru za 29,9 eura

MTEL: Putuj u Srbiju uz najbolju godišnju roming kartu!

Kako bi svojim korisnicima obezbijedila da ostanu u kontaktu sa porodicom i prijateljima uz najpovoljniju komunikaciju dok borave u Srbiji, kompanija MTEL je od danas pripremila novu ponudu za omiljeni servis korisnika - godišnji m:roming tiket.

MTEL: Putuj u Srbiju uz najbolju godišnju roming kartu! Foto: PA/MTEL
Portal AnalitikaIzvor

U ponudi je Prva klasa tiket koji za samo 29,9 eura omogućava svim korisnicima MTEL-a da od trenutka aktivacije pa sve do kraja 2023. godine, dok se nalaze u romingu u Srbiji (na mt:s mreži) aktiviraju neograničene dolazne minute, odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka m:tel mrežama (068, 060 i 078 MTEL mreži), neograničene SMS poruke sa brojevima iz mt:s i m:tel mreže (068 i 060 MTEL mreže), kao i neograničeni mobilni Internet.

U ponudi su 30-dnevni tiket po cijeni od 15.9 eura, potom 15-dnevni tiket po cijeni od 9,9 eura i sedmodnevni tiket po cijeni od 5,9 eura.

Ponuda važi za aktivacije do 31.12.2022.godine. Tiket je namijenjen prepaid, postpaid i biznis korisnicima MTEL-a.

Kupovina Prva klasa tiketa se vrši putem m:tel menija - pozivom *105#, putem Moj m:tel aplikacije, pozivom Korisničkog servisa 1600, u poslovnicama MTEL-a kao i slanjem besplatnog SMS-a sadržine: tiket 5 na broj 14555.

Svi benefiti važe od trenutka aktivacije dok se korisnik nalazi u romingu u Srbiji, na mt:s mreži. Mtel zadržava pravo izmjene uslova korišćenja, uz primjenu fer politike.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.


Portal Analitika

Komentari (5)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
P Passion_neregistrovani
02.12.2022. 01:07

Fala vi za to! NECHU u SRBIJU *****

1
0
B BabaRoga_neregistrovani
01.12.2022. 22:16

Radije putujem kod zivilizovanih nego u Vulinovu Srusiju. EU nema roming , a Balkan je na listi za prekid. Sirotinja pameti Beranci bez "korijena"

1
0
u uskoro_u_Plaf_srpska_kuca_neregistrovani
01.12.2022. 16:08

U Beranama je danas otvorena Srpska kuća – kuća srpskih organizacija za očuvanje kulture i identiteta srpskog naroda u Beranama i Polimskom kraju. Svečanosti su prisustvovali episkop Budimljansko-nikšićki Metodije, predsjednik Vlade Vojvodine Igor Mirovića, ministar zdravlja u Vladi Crne Gore Dragoslav Šćekić, predsjednik Srpskog nacionalnog savjeta Crne Gore Momčilo Vuksanovića, predsjednik Opštine Berane Vuk Todorović, predsjednik lokalnog parlamenta Novica Obradović, jedan od lidera DF-a Andrija Mandića.

4
5
D Dragan77_neregistrovani
01.12.2022. 16:50

@uskoro_u_Plaf_srpska_kuca_neregistrovani ,neće fabrika ne boj se,no kuća da neko mlati pare od srbijanske dijaspore.Od ,,Ene,, ne može se proći po primorju,više vas je ovamo no u Berane,boli vas briga ,sad nek vas svežu ispred kuće ,pa kad je pun mjesec zavijajte🤣🤣

6
1
P Plav_neregistrovani
01.12.2022. 13:21

Njkad ne putujem u Srbiju, ne zanima me, samo Srbija , Srbija , Srbija , zato nam tako i je...

11
1