Marketing

U Podgorici, Baru i Nikšiću

M:TEL promovisao 5G mrežu: Tehnološka revolucija je počela

Kompanija M:TELimala je sinoć revolucionarnu promociju 5G mreže, i to istovremeno na tri lokacije: u Podgorici na Rimskom trgu, u Baru na platou ispred sportskog centra Topolica i u Nikšiću, na Trgu Slobode.

M:TEL promovisao 5G mrežu: Tehnološka revolucija je počela Foto: Mtel
Portal AnalitikaIzvor

Promocija 5G mreže počela je konferencijom za novinare generalnog direktora Telekom Srbija grupacije, Vladimira Lučića i izvršnog direktora M:Tela, Zorana Milovanovića.

Oni su govorili o benefitima koju peta generacija mobilne mreže donosi korisnicima, ali i cijelom društvu.

Vladimir Lučić je napomenuo da je M:Telova 5G mreže spremna, osim u Crnoj Gori, i u Švajcarskoj, Austriji i Njemačkoj, a da će uskoro biti puštena i u Srbiji, dok se u BiH očekuje tokom 2026. godine

"Osim ubzanog interneta i velikih brzina prenosa, što je samo prvi benefit, mreža 5G doprinosi lakoj i brzoj i stručnoj komunikaciji mašina, edukaciji, transportu, zatim u medicini – posebno kod ranog detektovanja bolesti… U sadejstvu sa vještačkom inteligencijom, 5G je pokretač četvrte industrijske revolucije, i svaka kompanija koja već sada ne analizira kako da ih koristi, dolazi u opasnost da izgubi konkurentsku bitku", saopštio je Lučić, i zahvalio se zaposlenima Mtela na izuzetnojbrzini implementacije 5G mreže.

2-Zoran-Milovanovi-Vladimir-Lu-i-i-Goran-Nasti

On je dodao da očekuje brojne inovacije u sportu i kulturi, i najavio da će M:tel biti sponzor brojnih događaja tokom ljeta, kao i do sada.

Izvršni direktor M:tela Zoran Milovanović je kazao da kompanija radi ubrzano na razvoju 5G mreže, te da je ona već prisutna na 70 lokacija, te da su pokrili više od 55 procenata stanovništva u Crnoj Gori.

Kroz najbolju ilustraciju mogućnosti 5G mreže, Milovanović se okupljenim građanima obratio putem holograma, i kazao da je pokretanje ove mreže početak jedne nove ere, zbog čega su u Mtelu ponosni – jer je tehnološka revolucija počela, a u Mtelu su, sa svim serisima koje pružaju građanima, nosioci te revolucije.

3-treca

Milovanović je, putem holograma, kazao da sve velike stvari počinju od velikih ljudi i velikih ideja, gdje je Mtel jedna velika ideja, uz podsjećanje da je “ta ideja krenula od velikog čovjeka i vizionara, osnivača kompanije, Vladimira Lučića, koji je zaslužan jer se danas govori o prilikama koje će svima olakšati i obogatiti živote, što je nesumnjivo 5G mreža – koja je prekretnica u digitalnom razvoju Crne Gore, jer sve što možete zamisliti je na dohvat ruke”.

Događaj predstavljanja 5G mreže počeo je, inače velikim gejming turnirom, gdje su građani i igrači imali priliku da dožive širok spektar pogodnosti koje pruža 5G mreža, a takmičari su se nadmetali u PubG interaktivnoj igrici, na tri lokacije – u Podgorci, u Baru i Nikšiću, sa interaktivnim prenosom.

1000002084

Kroz višečasovni događaj, prvi ovog tipa u Crnoj Gori, održan je i koncert koji je pokazao benefite i beskrajne mogućnosti koje pruža peta generacija mobilne komunikacione mreže – pa je na trgu u Podgorici građane zabavljao DJ, a u preostala dva grada violinista i saksofonista. A upravo zahvaljujući 5G tehnoloiji, za koju god lokaciju su se večeras građani opredijelili, imali su priliku da uživo prate dešavanja i na drugim trgovima – bilo na Rimskom trgu u Podgorici, na platou ispred sportskog centra „Topolica“ u Baru, ili na nikšićkom Trgu Slobode.

Iz Mtela su na kraju građanima poručili da sa ovom mrežom krenu u budućnost velikih prilika i mrežom koja mijenja svijet, jer je Mtel uz njih, pa svakog dana, u svakom momentu, građani Crne Gore imaju prijatelje!

Portal Analitika