Društvo

U okviru akcije "Znanje nije za bacanje - Reciklirajmo udžbenike"

MPNI: Prikupljeno 4,7 tona materijala za reciklažu

Cilj akcije je, kako su naveli iz MPNI, podizanje svijesti o značaju recikliranja i očuvanja životne sredine među učenicima, nastavnicima i roditeljima

MPNI: Prikupljeno 4,7 tona materijala za reciklažu Foto: MPNI
Portal AnalitikaIzvor

U okviru akcije "Znanje nije za bacanje - Reciklirajmo udžbenike" juče je prikupljeno 4,7 tona starih udžbenika, saopšteno je iz resora Anđele Jakđić-Stojanović. 

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija u saradnji sa preduzećem Deponija d.o.o Podgorica i Udruženjem Roditelji, organizovalo je akciju recikliranja starih udžbenika u svim osnovnim školama u Crnoj Gori, sa, kako su naveli, ciljem podizanja svijesti o značaju recikliranja i očuvanja životne sredine među učenicima, nastavnicima i roditeljima.

"Radnici Deponije d.o.o u realizaciju obilaska škola krenuli su juče i tom prilikom prikupili 4,7 tona materijala za reciklažu. Deponija d.o.o. nastavlja sa aktivnostima do 25. juna, do kada je predviđeno da cjelokupan reciklažni materijal bude prikupljen a u zavisnosti od količine biće opremljeno dvorište jedne ili više osnovnih škola u Crnoj Gori", navode iz MPNI. 


Portal Analitika