Abiznis
  • Portal Analitika/
  • Abiznis /
  • Monteput: Korisnici elektronske naplate putarine u Crnoj Gori sada mogu da plaćaju preko aplikacije i u Srbiji

Na ovaj način korisnici ENP ostvaruju šest odsto popusta

Monteput: Korisnici elektronske naplate putarine u Crnoj Gori sada mogu da plaćaju preko aplikacije i u Srbiji

Registracija je jednostavna i obavlja se putem linka Neophodno je ispratiti uputstva i ostaviti neophodne podatke, a putarina se plaća platnom karticom, navode iz Monteputa.

Ilustracija Foto: mina
Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

"Korisnici elektronske naplate putarine u Crnoj Gori sada mogu da plaćaju putarinu elektronskim putem i u Srbiji putem jedinstvenog tag uređaja, zahvaljujući aktiviranju platforme toll for all -T4A.", saopšteno je iz Monteputa. 

T4A omogućava korisnicima da, kako navode iz Monteputa, jednostavno registruju svoje tag uređaje i koriste ih za plaćanje putarine u Srbiji putem elektronske naplate.

"Registracija je jednostavna i obavlja se putem linka. Neophodno je ispratiti uputstva i ostaviti neophodne podatke, a putarina se plaća platnom karticom. Važno je da ENP korisnici znaju da je tag uređaj koji posjeduju samo medij za korišćenje usluga u Srbiji. Odnosno, plaćanje putarine u Srbiji vezano je za platnu karticu, a ne korisnički račun koju ENP korisnici imaju u Monteputu", pojašnjavaju iz Monteputa. 

Na ovaj način, kako kažu, ENP korisnici plaćaju putarinu jednostavno, elektronskim putem, bez zaustavljanja na naplatnim centrima u Srbiji, a ostvaruju i povoljnosti JP Putevi Srbije koji važe za elektronsku naplatu putarine, odnosno ostvaruju šest odsto popusta na putarinu.

Portal Analitika