Zabava

Na društvenim mrežama predstavio aktere "bajkovite i prekrasne priče"

Mojoj majci Cetinjanki: Božo Vrećo uskoro predstavlja spot za pjesmu koji je snimao na Skadarskom jezeru

Princ sevdaha, popularni bosansko-hercegovački umjetnik Božo Vrećo spot za novu pjesmu "Po ladu po zaladu" snimao je u Crnoj Gori, tačnije na Skadarskom jezeru. 

Mojoj majci Cetinjanki: Božo Vrećo uskoro predstavlja spot za pjesmu koji je snimao na Skadarskom jezeru Foto: Instagram/Božo Vrećo
Portal AnalitikaIzvor

Juče je na Instagramu predstavio i aktere spota, a pjesmu je, kako je kazao, posvetio majci. 

“Ovo su dragi moji akteri i prijatelji, koji su bili dijelom moje nove bajkovite priče za pjesmu „Po ladu po zaladu“ posvećene mojoj majci Cetinjanki koju sam izrežirao po sopstvenoj zamisli. Spoj je to nestvaran, svi dolaze iz različitih krajeva Crne Gore, spojio se Žabljak i Kolašin i Cetinje i Podgorica i Nikšić i sva ta autentičnost se slila taj dan u taj maleni zeleni čamac u kome smo cijelo Skadarsko jezero prešli nekoliko puta uzduž i poprijeko, u šaš u lopoče u rit u dubine, sve smo uspjeli i jezerske vile su nam pomagale u tome. Snimati dva dana od zore do sumraka bilo je zadovoljstvo posebno biti okružen tako divnim domaćinima i divljim konjima. Ovo je samo malo predstavljanje njih samih, a spot sam posložio sa Indirom, čekamo samo par tehničkih detalja za pjesmu i sve se spaja i uskoro izlazi van“, napisao je Vrećo. 

Spot opisuje kao „prekrasan i bajkovit“. 

„I baš prepun ljubavi i neke viševjekovne čujne sjete, artuozne mistike, bolne čežnje i nezaustavive strasti. Baš onako kako sam i zamislio, možda i više od toga jer puno stvari se pusti da se spontano desi kako je suđeno i nesputano”, napisao je Vrećo na Instagramu. 

Portal Analitika