Crna hronika

Pokrenut prekršajni postupak

Mladići se u Baru potukli zbog djevojke: Maloljetnik povrijeđen

U centru Bara, oko tri sata nakon ponoći, dvojica mladića su se potukla, potvrdio je za Portal Analitika rukovodilac Opštinskog državnog tužilaštva Bar, Radovan Đurišić.

Ilustracija Foto: UP twitter
Ilustracija
B.R.K.
B.R.K.Autor
Portal AnalitikaIzvor

U tuči su učestvovali B.D (2004)  i M.M. (2006). Povrijeđen je maloljetni M.M. i on ima crvenilo u predjelu lica, kazao nam je Đurišić.

"Dva momka, od čega jedan maloljetan, su se potukla zbog djevojke. Povrijeđeni je zadobio lake tjelesne povrede", kazao je Đurišić. 

Mladići su se, kako nam je saopšteno, "obračunali pesnicama". Pokrenut je prekršajni postupak.

"S obzirom da nije korišćen nikakav predmet prilikom tuče, djelo se kvalifikuje kao laka tjelesna povreda i goni se po privatnoj tužbi i prekršaj kao djelo remećenje javnog reda i mira i pokrenut je prekršajni postupak", kazao nam je Đurišić. 

Portal Analitika

Komentari (4)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
B Barba_neregistrovani
22.05.2023. 18:39

Toga je vazda bilo i biće. Sad će i od ovog ovi profesori napraviti dramu.Oni sebe prezentuju kao visoko moralne osobe a sa druge strane rade mnogo toga što nije dobro. Ne svi istina ali dobar dio njih su teški licemjeri a ovamo samo protiv djece priče tipa vršnjačko nasilje i tako dalje...

2
1
D Daks_neregistrovani
22.05.2023. 15:50

Zar cemo svaku tuču analizirati?? Dajte, olabavite malo

20
1
a aferim_neregistrovani
22.05.2023. 16:59

@Daks_neregistrovani Dobro jer kad nijesu zbog momka 1

8
0
D DobreVode_neregistrovani
22.05.2023. 18:10

@Daks_neregistrovani Opušti se. Ovo je saopštenje UP.

1
2