Crna hronika

Policija uspjela da ga identifikuje i uhapsi

Mladić iz Bijelog Polja osumnjičen da je silovao stranu državljanku u Budvi

Bjelopoljac M.J. (21) iz uhapšen je danas u Budvi zbog sumnje da je 17. aprila silovao stranu državljanku.

Mladić iz Bijelog Polja osumnjičen da je silovao stranu državljanku u Budvi Foto: Stevo Vasiljević/Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

Kako navode iz policije službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva je 17. aprila prijavljeno od strane Hitne medicinske pomoći Budva da je u njihove prostorije pristupilo žensko lice, strana državljanka, na ukazivanje ljekarske pomoći kojom prilikom im je saopštila da je silovana prethodnog jutra od strane njoj nepoznate muške osobe. 17. aprila prijavljeno od strane Hitne.

Policijski službenici upućeni su u prostorije HMP gdje su utvrdili identitet lica nakon čega su sa njom obavili razgovor.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se oštećena odvede u Opštu bolnicu u Kotoru radi vršenja specijalističkih pregleda, te da se preduzmu dalje aktivnosti na rasvjetljavanju događaja.

“Pripadnici budvanske policije preduzeli su sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja okolnosti i činjenica i u krajnjem, rasvjetljavanja ovoga događaja, koje su rezultirale identifikovanjem izvršioca djela koje je tužilac kvalifikovao kao krivično djelo silovanje. Identifikovan je M.J. (21) iz Bijelog Polja kojem se na teret stavlja pomenuto krivično djelo i on je danas lišen slobod”, saopšteno je iz policije.

Portal Analitika