Politika

FOTO/VIDEO

Miran izborni dan na Cetinju

Izborni dan na Cetinju protiče mirno. Do 12 sati na birališta je izašlo 25,7 odsto građana sa pravom glasa, a kako je portalu Pobjeda saopšteno iz Opštinske izborne komisije, do sada nijesu zabilježene nepravilnosti.

Miran izborni dan na Cetinju
Miran izborni dan na Cetinju
PobjedaIzvor

Mirna je atmosfera i na ulicama crnogorske prijestonice. Primijetan je i mali broj građana, čemu doprinosi i kiša koja neprestano pada.

Na Cetinju je potvrđeno osam izbornih lista, a glasačko pravo ima 13.753 birača. Na izborima u Prijestonici učestvuju Stara garda LSCG - "Dostojanstvo ispred privilegija" koju predvodi Goran Vušurović, Ekološka Knjaževina Stara Crna Gora - Dragan Hajduković, "Da vratimo ponos Crnoj Gori! DPS - Milo Đukanović", koju predvodi Miloš Ražnatović.

Na glasačkom listiću su i lista SDP i građani "Svim srcem za Cetinje", koje predvodi Nikola Đurašković, "Cetinjska URA - Građanski pokret URA - Može Cetinje! Može Crna Gora!", na čijem čelu je Slavko Šole Janković, "Časno za Cetinje" - SNP CG, koje predvodi Zoran Martinović, "Demokrate - crnogorsko, a svjetsko! Cetinje", koje predvodi Danilo Mrvaljević i "SD - LP vazda dosljedni Cetinju", gdje je prvi na listi Dejan Milošević.

Portal Analitika