Društvo
  • Portal Analitika/
  • Društvo /
  • Ministarstvo prosvjete: Nakon što policija pregleda škola koje su dobile dojavu o postavljenim bombama nastava će biti nastavljena

Više osnovnih i srednjih škola dobilo prijeteće mejlove

Ministarstvo prosvjete: Nakon što policija pregleda škola koje su dobile dojavu o postavljenim bombama nastava će biti nastavljena

Povodom mejlova prijeteće sadržine koje je danas primio određeni broj osnovnih i srednjih škola u Crnoj Gori, obavještavamo javnost da je ministar prosvjete razgovarao sa rukovodstvom Uprave policije i Ministarstva unutrašnjih poslova, kako bi se preduzele odgovarajuće mjere i radnje, saopšteno je iz resora Miomira Vojinovića. 

Ilustracija Foto: Unsplash
Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

"U svim osnovnim i srednjim školama u kojima postoje dojave o postavljenim bombama, specijalizovane policijske ekipe će izvršiti pregled i nakon toga, ukoliko budu postojali uslovi, škole će nastaviti sa nesmetanim radom", navode iz Ministarstva prosvjete. 

To, kako su saopštili, podrazumijeva i nastavu i zakazanu eksternu provjeru znanja učenika na kraju trećeg ciklusa osnovne škole iz matematike. 

"Vjerujemo da su ponovo u pitanju lažne dojave. Pripadnici policije će izvršiti pregled škola a Ministarstvo prosvjete će postupiti u skladu sa preporukama Uprave policije i MUP-a", zaključuju u saopštenju. 

Dojave o podmetnutim bombama: Skupština evakuisana, pojedine škole danas prešle na nastavu od kuće
4
Dojave o podmetnutim bombama: Skupština evakuisana…
08.06.2023 09:45

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.