Zdravlje

Minimalno invazivne hirurške metode i kraći period oporavka, dr Miloš Raspopović

Dr Miloš Raspopović je specijalista opšte hirurgije sa impresivnim iskustvom i obrazovanjem, a ordiniraće u Moj Lab dnevnoj hiruškoj bolnici od 6. do 8.oktobra

Minimalno invazivne hirurške metode i kraći period oporavka, dr Miloš Raspopović Foto: Moj Lab
PR sadržaj
PR sadržajAutor
Portal AnalitikaIzvor

Dr Miloš Raspopović će u Moj Lab dnevnoj hiruškoj bolnici obavljati ambulante preglede i izvoditi sledeće zahvate:

  • operativne procedure žučne kese - laparaskopska i otvorena holecistektomija
  • operativne procedure slijepog crijeva - laparaskopska i otvorena apendektomija
  • operativne procedure svih vrsta kila - ingvinalne, femoralne, kile prednjeg trbušnog zida
  • laparoskospke operacije u abdomenu

Njegova medicinska karijera započela je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gdje je stekao titulu Doktora medicine u periodu od 1998. do 2006. godine. Nakon završenog osnovnog medicinskog obrazovanja, usmjerio se ka specijalizaciji u opštoj hirurgiji.

Prvo iskustvo tokom specijalizacije stekao je u KBC "Dr Dragiše Misović-Dedinje" u Beogradu, gdje je imao priliku da asistira u laparoskopskim i otvorenim hirurškim intervencijama. Osim toga, radio je u hirurškoj ambulanti i uspješno asistirao u hitnim hirurškim operacijama, posebno u slučajevima trauma. Takođe je redovno prisustvovao kursevima za kontinuiranu edukaciju.

Nakon toga svoju specijalizaciju nastavio je u Urgentnom centru, Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, u Beogradu, od 2010. do 2014. godine.

Nakon završene specijalizacije, postao je specijalista opšte hirurgije u istom centru, gdje je redovno izvodio laparoskopske operacije, obavljao ambulantni rad i uspješno operisao hitne traumatizovane pacijente. Postao je član tima za transplantaciju jetre i postigao je značajan uspjeh u izvođenju operacija hepatobilijarnog sistema. Tokom svoje karijere, izveo je više od 2000 samostalnih abdominalnih hirurških intervencija i asistirao u raznim složenim operacijama, uključujući gastrektomije, resekcije rektuma i operacije distalnog jednjaka. Njegova sposobnost da brzo i efikasno rješava hitna hirurška stanja, bez obzira na njihov tip, bila je od izuzetnog značaja.

Pregled kod dr Raspopovića možete zakazati pozivom na broj 19989.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.