Politika

"Vlada će biti sastavljena na klimavim osnovama"

Milović: Stav Demokrata još jedan kamen o vratu Spajića

Poslanik DPS-a Nikola Milović ocijenio je kako je stav Demokrata da ne žele pregovarati sa strankama sa liste "Zajedno" još jedan kamen o vratu mandataru Milojku Spajiću u procesu formiranja Vlade.

Milović: Stav Demokrata još jedan kamen o vratu Spajića Foto: DPS
Portal AnalitikaIzvor

„Prethodnih mjeseci se suočavamo sa nevjerovatnim situacijama kada je u pitanju politički život Crne Gore. Ovi procesi prilično mučno teku. Vode se na način koji ne bi trebao da predstavlja buduću političku elitu u Crnoj Gori. Vezani su za veliko međusobno nepovjerenje i sistem pregovaranja koji je prilično skriven od građana Crne Gore“, rekao je Milović. 

Ako uz sve to, dodaje on, uzmemo i način na koji se jedni drugima obraćaju a sjutra žele da budu dio te vlade, poslanik DPS-a smatra da će ta vlada biti formirana na klimavim osnovama i da su njeni temelji veoma loši. 

„Jedino ona vlada koja će biti bazirana na evroatlantskim principima, na ubrzanom putu Crne Gore ka EU, sa jasnim principima i vrijednostima koji su vezani za multietničku i građansku i Crnu Goru kakvu smo mi predstavljali u prethodnom periodu je ona vlada koje bi smo mi sjutra bili dio. Sve ostalo su špekulacije. Politika je mjera mogućeg. Sačekajmo da vidimo što će se dogoditi u narednim danima“, rekao je Milović. 

Svakako, podvukao je on, ovo ne obećava građanima Crne Gore da će se ubrzo ta vlada baviti životnim standardima.

„U odnosu na ono što se sada vidi mislim da su očekivanja građana veoma niska“, rekao je Milović.

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
E Emina_J
18.09.2023. 12:32

Dokazani ucjenjivaci ...!!!.. koji by the way ... ne smiju sa Građanskim partijama , sve ove tri godine ...!!!.. da li je " neko " , kako vole da kazu " zavrtao ruke " i odmah ih smjestio na poziciju za " sutnju ", ciji glas ne cusmo od sigurnih mjesta , sve do momenta , kad je trebala doci tkz " kohezija ", koja vazi za samo za Građanske partije..!!!...sta imamo danas nakon 30. Avgusta tj. poslije 3g. sem isto - Nacionalne stranke vladaju u Crnoj Gori , koje rastrzu na svoje strane za sire , biznis i geopoliticke planove ....!!!... zamisli dokle smo se unazadili , kad se u Sud ulazi i izlazi kroz tunele ....!!!... sta je zakljucak : da se apostoli mnoze sad na 24 , i jos se piroman , koji treba da vodi Svoj posao mijesa i kukumace da nema srba ,a ima drugih , valjda racuna na one kojima ce Kurti biti " Trojanski konj " ili na one kojima ce prebaciti odgovornost ...!!! " Milović: Stav Demokrata još jedan kamen o vratu Spajića " ... " hrabro se broji ", pa i kroz tunele ..!!!😅😅😅

13
1
Z Zzzzzzzzz_neregistrovani
18.09.2023. 11:06

Pa ovo je sjajna sansa da se Ljaljo sa popovima otkaci za vazda ako PES ima pameti!

27
1
K Karadag
19.09.2023. 04:40

@Zzzzzzzzz_neregistrovani bas tako

0
0